top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Loena

06-06-2023 is Loena geboren. Dit meisje is Black&Tan van kleur. Loena is aanwezig bij PomLief.


Lieve, zachte, blije te vreden en soms wat verlegen Loena. Toen je hier binnenkwam was je een iets wat verlegen meisje. Je mag er dan wel stoer uit zien, in het begin ben je stiekem nog een beetje onzeker en dat is helemaal niet erg hoor lieverdje. Loena is een hondje met een prachtig karaktertje, maar wel eentje die je in het begin een beetje moet veroveren. En als je het aan mij vraagt, is dit iets wat haar erg siert. Ze is dan ook geen meelopertje in de roedel, maar heeft echt haar eigen mening. Je bent namelijk een heel slim hondje, Waar de rest van de pups iets meteen heel interessant en leuk vinden, zie je Loena eerst nadenken en dan pas volgt haar reactie. Je zou dan ook kunnen stellen dat Loena wat 'volwassener' is dan de andere pupjes. Als dit lieve meisje zich eenmaal op haar gemak voelt bij je, dan komt ze pas echt los en leer je haar beter kennen. Loena is namelijk stiekem heel stoer en vrolijk. Ze heeft een hele zachte, fijne, vrolijke en nieuwsgierige engerie om zich heen hangen. Ze is gevoelig maar zeker niet bang. Hoewel ze zo haar voorkeuren heeft in mensen, is dit niet het geval bij honden/dieren. Alles en iedereen is welkom, ze speelt met iedereen en maakt snel vriendjes.  Als ze uiteindelijk los komt, wat betekent dat ze je helemaal vertrouwd, dan heb je haar hartje gewonnen en kom je er nooit meer uit. Verder is mevrouw zeker geen haantje de voorste, maar wel een hele zelfstandige. Ze vindt dingen snel prima en is dan ook zeker geen aandachtvragertje. Omdat mevrouw in het begin een beetje kritisch kan zijn, verwacht ik wel dat ze erg baasje aanhankelijk gaat zijn. Loena kan dus heel goed overweg met andere huisdieren/honden maar vindt hele drukke kleine kindjes nog een beetje te spannend. Verder zit (zoals jullie wellicht zien) Loena in haar vachtwissel. Ze gaat haar mooie volwassen vacht nu dus ontwikkelen (voordeel is hoe sneller ze erin zitten, hoe sneller ze eruit komen hihi). Loena is geen mini pommetje maar juist een mooi gebouwde dame met wat houvast (wat heerlijk knuffeld kan ik je vertellen haha). Jullie kunnen vast wel aan haar koppie zien hoe prachtig ze gaat worden, ik kan niet wachten om te zien hoe ze uitgroeit. Voor Loena zoek ik baasje(s) zonder kleine drukke kinderen, die geduld hebben en haar ruimte kunnen geven voor haar ontwikkeling, haar liefde en geborenheid kunnen bieden. Ook wil ik graag dat zij andere hondjes/ dieren kan blijven zien want ze is dol op spelen. 


Een afspraak maken met Loena en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page