top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Lucky

Ik ben een maatje voor je leven. Zowel de fokker als Sanne hebben een ‘zwak’  voor mij. Ik ben ook een hele gezellige jongen en een echt knuffel ijsbeertje. Ze zeggen alle 2 dat ik een geweldig karaktertje heb.
Ik ben heel makkelijk in de omgang, zowel sociaal als met trainen. Sanne zegt dat ik ook heel slim ben, ik ben ook leergierig dus ik pak snel dingen op. Ik zou het ook heel leuk vinden als mijn nieuwe baasje verder gaat met het aanleren met commando’s. Sanne zegt dat ik zo  gezellig en makkelijk ben, dat ze een puppycursus niet perse adviseert. Ik vind autorijden prima, ben helemaal niet angstig, dus ga gewoon lekker slapen tot we er zijn. Ik ben geen hondje die je heel de dag moet vermaken want ik kan prima mijn eigen ding doen, al hoewel ik wel erg kan genieten van knuffelen! Qua uiterlijk ben ik een prachtig ijsbeetje, met een mooi zwart neusje, donkere oogjes, een berengezichtje, dikke pootjes en ga ik een geweldige dikke vacht krijgen.  Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je zou hem echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page