top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Lyo

Lieve Lyo, zo zou ik jou graag beschrijven. Hoewel we hier bij PomLief in het begin begonnen met de naam ‘Sexy Lyo’ Gewoon omdat je zo’n knapperd bent. Je hebt een prachtige dikke zachte vacht en een breed koppie. Je gaat echt een prachtig beertje worden! Je hebt super mooie vooruitzichten, maar dat heb je zelf nog niet door. Je hebt namelijk totaal geen kapsones want je bent vooral heel lief. Toen je hier aan kwam heb je in het begin nog eventjes de tijd nodig gehad om te wennen. Logisch ook, het was nogal veel wat op je afkwam na zo'n lange reis. Maar al snel kwam je losser. 


Vanaf het begin vond je knuffelen heerlijk en dat is gelukkig niet weggegaan. Je bent een echte knuffelkont. Lyo is een zacht, lief, tevreden en vrolijk hondje. Hij is dan ook niet bepaald dominant. Hij staat ook niet onderaan in de rangorde maar ik zou hem omschrijven als een ‘middenmootje’. Ik denk wel dat je een lekker aanhankelijk hondje gaat worden, die graag wil knuffelen en goed gaat luisteren.  Verder is Lyo ook super nieuwsgierig, slim en leergierig dus ik hoop dat zijn nieuwe baasjes hier gebruik van willen maken in het nieuwe huisje. Ik kan eigenlijk stiekem niet wachten om te zien hoe jij uitgroeit want je gaat nog mooier worden dan je nu al bent lieve Lyo. :-)


Lyo is momenteel bij PomLief in Nederland aanwezig. Lyo is een prachtig Cream Sable ventje. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's. Je zou hem echt eens moeten komen bekijken, dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page