top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Marbel

Ik  ben net aangekomen bij Sanne van PomLief in Nederland. Ik ben het vriendinnetje van Romeo.

Ik zie er erg schattig uit.. aangezien iedereen mij altijd wil aaien en knuffelen. Ik ben aan de kleine kant maar zeker niet bang! Ik ben vooral een grote kroelkont!

​Onze mini mini Marbel, Deze kleine frummel is net zo lief als dat ze er uit ziet.
Heel erg dus! Het is een klein hondje met een groot karakter. Maar dan in de goede zin van het woord! Ze is een prachtig klein meisje met een heel lief gezichtje. Ze is nu nog erg 'petite'  dus wij raden nu niet aan om met haar te fokken. Het hangt er vanaf hoe ze gaat uitgroeien. Dit is altijd een raadsel maar  op dit moment raden wij fokken af, omdat ze echt te klein is en dit niet verantwoord zou zijn. Ze is wel een heel leuk en lief ‘huis’ hondje en ze vind het gezellig om meegenomen te worden. Lekker samen op pad.

Kijk hieronder maar eens door mijn foto's. Zou je mij ook eens willen komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomlief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page