Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Matcho

Dit kleine prachtige Black&Tan mannetje Matcho is momenteel aanwezig bij PomLief. Zijn naam blijkt niet erg goed bij hem te passen. Hij is namelijk helemaal geen matcho. Het is vooral een grote lieve kleine schat. Van al zijn broertjes heeft Matcho het zachtste karakter. Natuurlijk is hij ook erg vrolijk, speels, blij en heeft hij veel positieve energie om zich heen hangen. Toch kan hij ook erg goed zijn rust pakken als hij dit nodig heeft. Matcho is dus niet dominant, het is geen echte 'matcho' haha, daarentegen is hij ook niet mega onderdanig. Als hij echt van zich af moet bijten dan kan hij dit wel. Verder is deze knapperd heel erg makkelijk. Hij vind alles snel prima. Waar je hem ook mee naar toe neemt hij vind alles wel gezellig en is niet erg snel onder de indruk. Door zijn prachtige bouw (sterk maar klein) en zijn perfecte uiterlijke kenmerken (tekeningen, neusje, ogen etc,) zou hij perfect geschikt zijn als dekreutje.  Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page