top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Mellow

15-12-2022 is Mellow geboren.  Dit kleine meisje is Light Orange van kleur. Aanwezig bij PomLief.


Een afspraak maken met Mellow dat kan via: Sanne@PomLief.nl


Kleine, leuke Mellow. Jij bent het kleinste hondje wat ik tot nu toe bij PomLief heb gehad. En wat ben je toch schattig en leuk! Of je ‘grootte’ je in de weg zit? Zeker niet! Deze meid heeft een eigenwilletje en ook een temperamentje als het nodig is. Maar als dat niet nodig is, is mevrouw gewoon heel heel lief kroelkontje. Je bent gewoon een heerlijk ding en ik geniet elke dag van jou. Het enige wat je dwarszit wat betreft je grootte, is het spelen. Ruig spelen of stoeien kan je niet, je kan nu eenmaal niet veel hebben. Daarom ben ik opzoek naar een huisje zonder grote drukke honden of jonge drukke kids. Niet dat jij dat zelf erg zou vinden, bang ben je namelijk niet, maar we moeten toch extra voorzichtig en oplettend zijn met jou. Ik ben opzoek naar baasjes die daar ook zo in staan. Kortom Mellow is een super gezellig, tevreden, vriendelijk en karaktervol klein pommetje. Mellow is geen ‘fokkwaliteit’ pommetje maar wel geschikt voor het lopen van shows. Het wordt nog een dingetje om deze kleine lieve meid te laten gaan.. dus we gaan kritisch zijn hihi!


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page