top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Mikki

25-10-2022 is Mikki geboren hij is Cream Sable van kleur. Dit mannetje is aanwezig bij PomLief.


Deze kleine lieve man is echt een makkelijk schatje. Mocht je opzoek zijn naar je 1ste pupje, dan is Mikkie zeker een hele goede kandidaat (qua opvoeding etc.). Mikkis is namelijk heel lief, rustig en makkelijk. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar je bent gewoon echt een lieverd. Het enige puntje wat ik kan bedenken waar je nieuwe baasjes aan kunnen gaan werken, is dat je zo nu en dan een klein aanstellertje kan zijn haha! Als je lekker aan het spelen of stoeien bent met de rest, wordt het je al snel te ruig en kan je een beetje zielig gaan doen (stiekem is dit natuurlijk wel een beetje schattig/ grappig) maar verder doe je alles zo goed, dat ik alleen dat puntje kan bedenken.  Mikki is heel relaxt en heeft nog wel veel slaap nodig. Je bent dus niet perse een van de alfa mannetjes in de groep, maar wel een heel lief, knuffelig en aanhankelijk mannetje. Qua uiterlijk ben je een echt beertje, met supermooie dikke berenpootjes, ronde oogjes en een bearfaceje.


Een afspraak maken met Mikki dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page