top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Mikky

07-01-2023 is Mikky geboren is Orange Sable van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig bij PomLief.


Lieve Mikky, wat ben je toch prachtig. Ik kan wel uren naar jou kijken zo knap vind ik je (en dat doe ik dan ook ..hihi). Het is dat het nu niet kan, maar anders had ik je hier gehouden. Hoewel deze mevrouw hier in het begin best rustig was, kom je elke dag meer los en begin je nu ook echt te laten zien dat je zeker niet bang bent. Deze dame staat haar vrouwtje wel, en dat is maar goed ook. Mikky houdt van lekker spelen en geniet dan ook van het buiten zijn. Ook binnen de roedel houdt ze zich goed staande en kan ze als het nodig echt wel van zich af bijten. Maar je wisselt dit graag af met lekker knuffelen. Ik merk dat je dat heerlijk vind en jezelf dan ook helemaal kan overgeven aan mij. Je bent gewoon een heel fijn en makkelijk meisje. Je bent heel sociaal, kan lekker meespelen en ravotten maar daarnaast ben je ook heel zelfstandig en kan ik jou prima eventjes alleen laten. Mikky is zeker niet angstig maar juist heel vrolijk en vrij. Ik zou haar daarom ook eerder omschrijven als een ‘jongens meisje’ omdat ze nou niet bepaald een "dramaqueen" of een "prinsesje" is. Juist eerder een relaxte, vrije, vrolijke meid. Over Mikky haar uiterlijk ga ik niet veel uitwijken.. ik bedoel kijk zelf maar eens naar haar foto’s. Ze heeft een prachtig postuur en nog mooiere uiterlijke kenmerken. Mikky is geschikt om mee te showen en kan op een gezonde, verantwoorde manier een nestje krijgen.


Een afspraak maken met Sam en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page