top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Mochi

07-01-2023 is Mochi geboren is Cream Sable van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig bij PomLief.


Lieve, kleine en schattige Mochi. Jou zou ik omschrijven als een lief en echt meisje meisje. Je hebt gewoon een heel fijn en zacht karaktertje. Op een of andere manier vind ik je uiterlijk ook goed bij je innerlijk passen. Je hebt zo’n aandoenlijk koppie, en dat ben je ook! Mochi zal dan ook nooit een vlieg kwaad doen. Ze speelt lekker mee in de roedel en ze vermaakt zichzelf dan ook prima. Ik zie jou wel echt als ‘het kleine zusje van’. Ik merk namelijk dat je soms nog eerst eventjes afkijkt wat de rest doet, voor je actie onderneemt. Wat natuurlijk ook een slimme tactiek kan zijn ..hihi. Om eerlijk te zijn ben ik wel heel benieuwd hoe jij je in je nieuwe huisje gaat ontwikkelen. Omdat ik denk dat je dan, los van je broertje en zusje, je eigen fijne persoontje gaat creëren. Mochi is wel baasje gericht. Ze is een aanhankelijk hondje die intens kan genieten van knuffelen. Ze vind het dan ook heerlijk om bij je te zijn of met je mee te gaan. Mochi is een makkelijk meisje. Ze zal haar baasje wel stiekem in de gaten houden maar kan daarentegen ook prima eventjes op zichzelf zijn. Het is geen hondje die veel aandacht of energie van je vraagt. Hoewel ze aandacht natuurlijk wel heerlijk vind. Mochi is een klein meisje met een op dit moment een iets wat warrig vachtje wat haar nog schattiger maakt. Omdat Mochi klein is, kan ik niet garanderen dat zij fokkwaliteit is. Dus zij is geen optie voor mensen die zeker een nestje zouden willen.


Een afspraak maken met Mochi en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page