top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Navi

18-09-2022 is Na'vi geboren is Black&Tan van kleur. Dit mannetje is momenteel beschikbaar bij PomLief.


Mini Na'vi. In het begin heb ik jou even moeten veroveren. Je bent een hondje die een band en vertrouwen belangrijk vindt, en dat laat je blijken. En daar is zeker niks mis mee!
Je bent de kleinste van het stel. Maar zeker niet in karakter. Soms heb ik ook wel het idee dat je iets te compenseren hebt hihi. Je bent jezelf soms een beetje aan het bewijzen tegenover de rest. Omdat je de kleinste bent, moeten ze vaak jou hebben om te klieren. Maar deze kleine man kan echt wel zijn mannetje staan en van zich afbijten als het nodig is. Je bent een heel blij ei, net als je broertje. Je bent zeker niet bang of angstig en dat is dan ook meteen jouw valkuil. Je kent nog geen angst voor ander mensen, dieren, hoogtes etc. Je hebt dus duidelijk geen flauw benul van hoe je eruit ziet ..haha! Je bent wel een hondje waar je echt meer kan communiceren. Je kijkt mij echt aan, reageert op wat ik zeg. Het lijkt soms echt alsof me begrijpt. Verder is Na'vi gezellig en vrolijk hondje. Hij speelt graag, stoeit ook lekker mee en vind het heerlijk om daarna lekker geknuffeld en gepamperd te worden. Je bent een heerlijk klein schatje die op dit moment volop in zijn "UglyFase" zit, maar ik weet echt heel erg zeker, dat jij iedereen versteld gaat laten staan over hoe mooi jij uit gaat groeien. Je zou ook een perfect dekreutje zijn ..hihi.


Afspraak maken met Na'vi dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page