top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Ollie

30-09-2022 is Ollie geboren is Black&Tan van kleur. Dit mannetje is aanwezig bij PomLief.


Jou zou ik omschrijven als een wijs, tevreden en verstandig mannetje. Ik moet eerlijk zeggen dat je qua karakter veel op je zusje Lia lijkt. Al ben je net iets meer een wijsneusje. Al meteen toen je aankwam had ik het door. Je bekijkt de situatie van een afstandje en denkt eerst goed na hoe je hier mee om moet gaan. Dat is heel leuk om te zien. Terwijl de rest aan het spelen is, zie ik jou soms letterlijk erbij zitten om te kijken wat er allemaal gaande is, voor je beslist wie je gaat helpen. Al sta je wel altijd je kleine broertje Luka bij, je bent een goede ‘grote’ broer die heb in bescherming neemt. Ik merk dat je echt contact maakt met jou. Je maakt zelf ook echt dingen duidelijk met oogcontact en je lichaamstaal. Wat heel fijn is voor mij. Je kan duidelijk aangeven wat je wel en niet leuk vindt. Je ligt goed in de groep, bent een hondje met ‘aanzien’ al heb je dat zelf nog helemaal niet door. Je doet namelijk gewoon lekker je ding. Ook ben je een mannetje die vriendelijk is naar andere mensen en dieren, al ben je niet meteen van iemand onder de indruk. Soms moet je eerst eventjes peilen of iemand te vertrouwen is en of je die wel leuk vindt. Je bent nogal baasje gericht. En daar is verder ook niets mis mee. Je blijft daardoor netjes bij me lopen als we je gaat uitlaten.


Een afspraak maken met Ollie kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page