top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Ozzie

17-03-2023 is Ozzie geboren is Black&Tan van kleur. Dit mannetje is aanwezig bij PomLief.


Heerlijke, grappige, eigenwijze, stoere Ozzie. Ik het begin keek je hier een beetje de ‘hond uit de boom’ al vond je verder wel alles prima. Je keek gewoon een beetje van een afstandje toe. Ik heb je toen eventjes gelaten, en ja hoor na een paar daagjes kwam je steeds losser. Je begon aandacht te zoeken bij mij en steeds meer te spelen met de rest van de roedel. Je bent dus een mannetje die je soms een beetje moet veroveren.. maar dat siert je! Zodra hij ziet dat alles goed en te vertrouwen is, laat hij zijn heerlijke karaktertje zien. Ozzie is namelijk een heel lief, stoer en grappig ventje. Je bent hier een beetje de clown van de groep, zonder dat je dat zelf doorhebt. Ik zou je dan ook wel opschrijven als een (soms wat lomp) mannetje. Maar wij hebben hier de grootste lol om jou. Daar trek jij je overigens niks van aan, want je vindt jezelf volgens mij gewoon super stoer. Je maakt namelijk niet snel indruk op jou. En je hebt duidelijk geen idee hoe je eruit ziet haha! Ozzie doet vooral waar hij zelf zin in heeft en trekt lekker zijn eigen plan. Over zijn uiterlijk ga ik niet te veel zeggen… de foto’s spreken voor zich. Het zou verboden moeten zijn om zo knap te zijn! ..hahaha!


Een afspraak maken met Ozzie en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page