top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Peache

01-12-2022 is Peache geboren.  Zij is Light Orange van kleur en aanwezig bij PomLief.


Lieve kleine blije Peach. Al meteen vanaf het begin ben ik gek op jou. Je bent de kleinste van het stel maar zo gedraag je jezelf niet, in tegendeel. Zo ben jij zo positief enthousiast soms wat zich uit in onhandige lompe acties tot gevolg. Zo maak je bijvoorbeeld een koprol uit je mandje omdat deze te hoog is en wilde je bij de trimster zonder angst van tafel afspringen om met de rest mee te spelen. Dit vraagt van jouw nieuwe baasjes dus wat extra oplettendheid. Wel ben je een heel lief, sociaal en gezellig hondje. Peach is wel een echt meisje meisje. Je hebt dan ook je eigen willetje en daarbij ook een klein vleugje diva gedrag, wat je dan ook wel weer siert. Ook ben je een heel grappig meisje. Zo vind je de dierenarts juist heel leuk (terwijl de rest dit spannend vind). Je bent een dametje die goed kan aangeven wat ze wel en niet wil, al luister is daar natuurlijk niet altijd naar ( en dat moeten je nieuwe baasjes ook niet doen hihi). Kortom Peach is een lief, vrolijk, sociaal, grappig en schattig klein meisje met een groot karakter. Peach heeft qua uiterlijk mooie bijzondere kleuren in haar vacht. Zo zie je ook de tekening van cream en orange kleur op haar gezichtje. Peach is een bijzonder mooi, klein hondje.


Een afspraak maken met Peache dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page