top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Pelle

Een lieve, aanhankelijke, vrolijke, schattige jongen. Pelle is echt een schatje. Hij is geen echte stoere man want Pelle kiest knuffelen boven stoeien. Hij heeft volledige rust als hij bij je ligt. Pelle is super vrolijk en lief. Ook is deze man heel erg slim en moet je hem zeker niet onderschatten. Hij heeft dingen als snelste van de roedel door.
Verder is Pelle eigenlijk heel makkelijk en gezellig. Hij kan lekker zijn ding doen en vermaakt zichzelf dus prima. Pelle is een allemansvriend. Hij is populair bij iedereen in de roedel. Voor grotere honden heeft hij ook een schrik. Hij vindt eigenlijk iedereen gezellig. Ook bij mensen is het een hartensteler.
Verder luistert Pelle super goed en ik hij erg leergierig. Je doet hem dus een groot plezier met trainen en commando’s aanleren. Pelle is klein van formaat met een klein gezichtje en gaat een prachtige vacht krijgen. De ouders van Pelle zijn kampioenen en dat is wel te zien!
Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page