Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Ralph

20-09-2022 is Ralph geboren. Deze jongen is Orange van kleur. Deze prachtige jongen is nu beschikbaar bij PomLief.


Lieve Ralph dat ben jij ! Net als je broertje ben jij een super lief en tevreden hondje. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik jou eerder als een ‘middenmootje’ zou omschrijven.. en daar is zeker niks mis mee! Jij bent een pupje die van alles wel iets heeft, niet te veel en niet te weinig. Je bent aanwezig, op een fijne gezellige manier, maar je kan jezelf ook prima een tijdje vermaken. Je gaat goed mee in de roedel, maakt snel vriendjes en vindt het al snel prima allemaal. Je bent wel de slimste van de 2 broertjes. Je bent een hondje die snel dingen door heeft. Ik hoop dat nieuwe ouders hier zeker gebruik van gaan maken want dat zou heel leuk zijn. Qua dominantie sta jij ook weer in het midden van de ‘roedel ladder’. Je staat niet als haantje de voorste bovenaan, maar bent ook niet de onderdanigste. Je bent een heerlijk fijn, zacht, lief, vrolijk, tevreden hondje om om me heen te hebben. Levy is een hondje die je makkelijk mee kan nemen naar plekken want hij zal zich snel aanpassen. Hij is zeker geen stuiterballetje maar ook niet de aller rustigste. Hij doet eigenlijk alles wel een beetje volgens het boekje. Buiten je fijne, makkelijke innerlijk heb je natuurlijk een prachtig uiterlijk. Je hebt een vacht waar de meeste hondjes jaloers op zijn en een mooi "Bear" neusje. Ook jij zal als een echt beertje uitgroeien. Van die "ugly fase" is bij jou nog weinig te merken. En van je puberteit trouwens ook niet.Mocht je een afspraak willen maken met Ralph dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page