top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Simba

22-04-2023 is Simba geboren is Orange Sable van kleur. Dit mannetje is aanwezig bij PomLief.


Heerlijk beertje van me. Dit prachtige mannetje zou ik omschrijven als een klein boefje. En als een echt mannetje. Daar bedoel ik mee dat Simba zeker geen divaatje is maar eerder een klein gangstertje. Hij heeft duidelijk geen idee hoe hij er uitziet want hij gaat geen uitdaging uit de weg. Ook houd deze stoere man niet van uren ‘tutten’. Even borstelen en kammen vind hij prima hoor, hij is de moeilijkste niet, maar na een poosje is het wel klaar en moet hij weer door. Simba kan dan ook goed aangeven wat hij wel en niet leuk vind, al luister ik daar natuurlijk niet altijd naar. Stiekem ben je wel een softie. Je kan namelijk erg genieten van knuffelen en je bent gewoon super lief. Meneer doet hier verder lekker zijn ding, speelt lekker mee in de roedel maar kan ook goed op zichzelf zijn. Soms na een drukke speel bui kan hij zich ook lekker afzonderen en heeft hij wat rust nodig. Verder is Simba hier de clown van de groep en kan hij ook lekker aan het puberen zijn. Maar dat is voor ons hilarisch om te zien. Simba is qua uiterlijk orange sable van kleur en een echt beertje. Hij heeft prachtige dikke pootjes, kleine oortjes en een kort snoetje. Ik ben zo trots op jou!


Een afspraak maken met Simba en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page