top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Simon

19-01-2023 is Simon geboren en is Orange Sable van kleur. Simon is bij PomLief aanwezig.


Heerlijke, lieve, zachte, makkelijke en fijne Simon. Deze kleine man zou ik kort maar krachtig omschrijven als een lief en  eenmakkelijk ding. Jij en je broertje Nick hebben dan ook veel gemeen (het zal wel in de gene zitten hihi). Het verschil is alleen wel dat Simon iets makkelijker meespeelt. Ik zie dat je het goed naar je zin hebt in de roedel. Daarnaast ben je ook een ongelofelijke kroelkont, waar ik natuurlijk mooi gebruik van maak. Ik geniet gewoon heel erg van jouw aanwezigheid. Je doet alles eigenlijk zo goed, je gaat zo goed mee, je bent zo makkelijk en lief. Ook de dierenarts bleek helemaal verliefd te zijn op jou. Hij noemde je een heel ‘Pienter’ en ‘Toegankelijk’ mannetje. Eentje die alles toeliet maar toch alles goed in de gaten houd. En dat klopt! Simon is makkelijk, maar zeker niet dom! Hij is heel slim en oplettend. Qua energie ben je dan ook een middenmootje. En dat is natuurlijk helemaal prima! Je bent zeker geen stuiterballetje maar er zit wel ‘wat’ in, zullen we maar zeggen ...hihi. Je hebt eigenlijk van alles genoeg als je het mij vraagt. Verder is Simon heel sociaal naar mens en dier. Qua uiterlijk is Simon een klein compact mannetje met een echt beren gezichtje. Simon zou zowel voor shows als voor dekreutje een prachtige optie zijn.


Een afspraak maken met Simon en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page