Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Skye

15-12-2022 is Skye geboren.  Zij is Cream Sable van kleur. Aanwezig bij PomLief.


Een afspraak maken met Skye dat kan via: Sanne@PomLief.nl


Lieve, blije Skye. Wat ben jij een heerlijk vrolijk ding! Je mag dan wel een meisje zijn, je bent zeker geen diva. Zo ben je helemaal niet snel angstig, juist een echte avonturier. In de roedel doe je het super goed. Je bent echt een vrolijk en speels pommetje. Ook ben je een populair hondje in de roedel, al heb je dat zelf niet echt door. Je neemt de ‘grote’ zus rol op je bij je broertje Woezel. Jij bent namelijk degene die wel van zich af kan bijten als het echt nodig is. Daarnaast ben je heel slim dus kan je situaties goed overzien en hierop reageren. Soms kan je jezelf wel een beetje overschatten. Je hebt duidelijk geen idee hoe je eruit ziet. Spelen, knuffelen, eigenlijk vind je alles gezellig maar je kan jezelf ook prima vermaken. Je bent niet zo zeer een echt ‘aandachtvragertje’ al geniet je hier natuurlijk wel optimaal van. Skye zou het zeker leuk vinden om een vriendje of vriendinnetje te hebben in haar nieuwe huisje, al is dit zeker geen must. Kortom Skye is een lief, tevreden, vriendelijk, vrolijk, nieuwsgierig en leergierig dametje. Skye is klein en compact van formaat en heeft een mooie cream sable kleur. Ze is prachtig! Bewonder haar zelf maar..


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page