Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Snoesje

Dit is Snoesje en volgens mij hoef ik haar naam niet verder uit te leggen hihi. Snoesje is een echt meisje. Ze is lief, zacht en heel schattig. In het begin keek ze hier een beetje de kat uit de boom maar inmiddels is ze een heel nieuwsgierig en knuffelig pommetje. Snoesje is slim dus ze bekijkt de situatie altijd goed voordat ze tot actie komt. Lief, zacht, schattig en verstandig dus. Snoesje geniet enorm van knuffelen. Ze ligt het liefste bij je en kan dan ook echt haar rust vinden. Snoesje zal een fijn aanhankelijk hondje worden die heel veel waarde hecht aan haar baasje. Snoesje speelt, knuffelt en ontdekt graag. Ze is een mini meisje waardoor ik heb besloten haar niet zelf te houden ( Hunter, mijn reutje is een stukje groter dan haar, ivm verantwoord fokken is dit niet wenselijk). Snoesje is dus klein en heeft een prachtig vachtje waar haar lieve gezichtje in verborgen zit.  Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page