top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Soof

20-09-2022 is Soof geboren. Zij is Cream Sable van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig PomLief.


Jou zou ik omschrijven als een echt ‘ meisje meisje’ . Je bent namelijk zo lief, zacht, knuffelig en tevreden. Toen je hier aankwam na de reis heb je eventjes moeten wennen, begrijpelijk ook na zo’n lange reis. Ik merkte al meteen dat jij een echte knuffelkont bent. Je vindt het heerlijk om vertroetelt te worden. Je vind spelen en knuffelen gezellig en leuk, maar stoeien minder. Je vindt eigenlijk veel prima, zolang het er maar niet te ruig aan toe gaat. Je bent gewoon echt een schatje!! Zoals jou kan ik er hier wel 50 hebben. Je bent heel vriendelijk tegen mens en dier, je zal nooit fel uit de hoek komen. Gelukkig kom je hier elke dag iets meer los en leer ik je steeds beter kennen. Je bent ook een hondje die ik in het begin een beetje heb moeten veroveren, maar als je dan weet dat het goed zit, geef je je helemaal over en vertrouw je diegene helemaal. Dat is zo mooi om te zien. Je zou een perfecte, lieve, mooie mama zijn. Want je hebt een prachtige bouw voor een nestje. Soof is een cream sable meisje met een mooi bear snoetje en dikke pootjes.


Een afspraak maken met Soof dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page