top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Sterre

28-03-2023 is Sterre geboren is Orange  Sable van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig bij PomLief.


Kleine, blije, zachte, lieve en soms een tikkeltje verlegen meisje. Sterre is een mini meisje en neemt hier dan ook de ‘kleine zusje’ rol op zich. Ze is een pommetje die eerst voorzichtig kijkt wat de rest doet, in plaatst van dat ze zich zomaar ergens instort. En daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Juist goede zelfbescherming hihi. Sterre is eigenlijk altijd blij en huppelt dan ook parmantig en tevreden achter de rest aan. Ik ben dan ook stiekem heel benieuwd hoe ze het gaat doen zonder roedel om zich heen. Ik denk dat ze zichzelf dan echt gaat ontwikkelen tot haar eigen mooie persoontje. Sterre komt hier wel met de dag meer los en verlegt haar eigen grenzen steeds een beetje meer. Ook het spelen met de andere hondjes gaat doen. En dat is echt superleuk om te zien. Maar toch blijft ze een pommetje die je een beetje moet veroveren. Maar wie dat lukt, heeft heel veel geluk.. want als je eenmaal in Sterre haar hartje zit, kom je er niet zomaar meer uit hihi.. Voor haar ben ik opzoek naar baasjes die om kunnen gaan met kleine hondjes en in het belang van Sterre (sorry het liefst geen hele jonge drukke kindjes. Qua uiterlijk is Sterre prachtige showkwaliteit maar geen fok kwaliteit. Dit omdat ze op dit moment (en waarschijnlijk ook in de toekomst) simpelweg te klein is, dus geen huisje waar ambitie is voor een nestje. Ik ben opzoek naar een lief, zorgzaam en rustig huisje voor dit meisje.


Een afspraak maken met Sterre en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page