top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Stoer

27-05-2023 is Stoer geboren is Orange Sable van kleur. Dit mannetje is aanwezig bij PomLief.


Een afspraak maken met Stoer en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl


Kleine, Lieve, Stoere maar ook softe Stoer. Om maar meteen een duidelijk beeld van jou te schetsen. Deze knappe man heeft eigenlijk 2 kanten. Zijn ‘stoere’ kant ( die zijn naam eer aan doet) en zijn ‘softe’ kant. Stoer heeft overduidelijk geen idee hoe hij er uit ziet. Dus zijn inschattingsvermogen is niet altijd al te best. Wat soms hilarische momenten oplevert, maar dit is ook iets waar Stoer nog wat hulp bij nodig heedft. Mocht je de uitdrukking ‘grote’ stoere vent, met een klein hartje kennen… nou dat is bij Stoer precies zo! Hij heeft namelijk een heel lief en zacht karaktertje. Stiekem is dit ventje ook een ongelofelijke kroelkont en soms ook echt een ‘mama’s kindje’. Hij geniet erg van aandacht en is dan ook loyaal en aanhankelijk aan zijn baasje. Verder is Stoer super sociaal, doet hij het super goed in de roedel (ondanks dat hij zichzelf ook hier soms overschat haha!). Hij zit gemiddeld in zijn energie, is dus zeker geen stuiterballetje maar is ook niet heel erg rustig. Gewoon een middenmootje, maar wel een met een grappig karaktertje. Verder houd Stoer erg van ontdekken. Hij is nieuwsgierig en leergierig dus het zou erg leuk zijn als zijn baasjes hier iets mee willen en kunnen doen. Qua uiterlijk is Stoer, net als zijn broertje een echt klein beertje. Met mooie kleine ronde oogjes en oortjes en 2 kleuren ( orange en sable) in zijn vacht. De sable kleur geeft hem ook de net wat stoere look die hem zeker niet misstaat en eer doet aan zijn naam. Niet alleen mooi van binnen maar ook van buiten dus 😉De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page