top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Teuntje

06-01-2023 is Teuntje geboren. Dit ventje is Orange Sable van kleur. Dit prachtige ventje is aanwezig bij PomLief.


Kleine, blije, lieve, leuke Teuntje. Dit kleine mannetje heeft echt mijn hartje gestolen. Op een of andere manier vind ik de naam ‘Teuntje’ (al zeg ik het zelf hihi) heel goed bij jou passen. Misschien wel omdat er ‘tje’ achterstaat. Je bent namelijk zo’n klein fijn mannetje. Ik merk dat je hier elke dag wat meer los komt en steeds weer leuke, nieuwe dingen van jezelf laat zien. Zo ben je heerlijk nieuwsgierig en leergierig. Ik vind je dan ook een klein avontuuriertje. Maar wel een zelfstandig avontuuriertje. Je gaat namelijk gerust zelf op pad en trekt jezelf niet zo veel van de rest aan. Teuntje is zeker geen ‘volger’. Hij doet gewoon lekker wat hij zelf wil en zin in heeft en dat is heel grappig om te zien. Ontdekkend leren vindt Teuntje het aller leukst. Ik hoop dan ook dat je nieuwe baasjes je hierin kunnen uitdagen. Je bent namelijk heel slim en dat laat je hier ook vaak zien. Qua energie zit teuntje gemiddeld of misschien wel iets ondergemiddeld. Je trekt gewoon lekker je eigen plan. Soms ben je heel speels, maar daarna kan je weer een hele middag liggen te chillen terwijl de rest volop aan het ravotten is. Het lijkt soms wel alsof je kijken van een afstandje en het gewoon allemaal een beetje volgen leuker vindt dan zelf mee doen ..haha. En dat is helemaal prima!
Teuntje is een klein reutje met mooie grote ronde oogjes en een heel klein neusje. Deze combinatie maakt Teuntje dan ook om op te vreten . Teuntje zou zowel voor shows als voor dekreutje een mooie optie zijn.


Een afspraak maken met Teuntje en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page