top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Toby

18-09-2022 is Toby geboren is Orange Sable van kleur. Dit prachtige mannetje is momenteel beschikbaar bij PomLief.


Eerlijk gezegd keek ik er zelf heel erg naar uit om jou te zien in het echt omdat je zo’n mooie dark orange – sable kleur hebt, die je niet heel vaak ziet. Je kwam hier binnen als een heel lief en verlegen hondje. Je keek eerst een beetje de kat uit de boom. Je bent namelijk een heel slim hondje, die eerst nadenkt en situaties goed inschat voor je gaat handelen. Je lijkt eerder te handelen vanuit verstand dan uit emotie. En dat is meer volwassen gedrag, dan puppy gedrag. Dus ik merkte al snel dat jij een wijsneusje was. Zodra jij zag dat hier alles hier oké, gezellig en veilig was, kwam je los (en dat duurde niet heel lang). Je werd al snel je eigen blije, lieve en tevreden zelf. Je bent een kroelkontje die kan genieten van aandacht. Hoewel je niet de eerste bent die hier om komt vragen. Je bent namelijk ook een pupje die zichzelf prima kan vermaken. Toby is een hondje die zo zijn voorkeuren heeft, en duidelijk kan aangeven wat hij wel en niet leuk vindt, wat voor mij erg fijn is.  Lieve Toby ik weet 10000% zeker dat je prachtig gaat worden. Hoewel je nu nog in je "ugly fase" zit en je maskertje dan ook heel duidelijk aanwezig is, zou ik de tijd het liefst een jaar vooruit willen spoelen om je dan weer te zien. Je neusje is al prachtig kort, je bouw is ook prachtig en je oogjes spreken boekdelen!


Een afspraak maken met Toby dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page