Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Tony

03-02-2023 is Tony geboren is Orange van kleur. Dit prachtige ventje is aanwezig bij PomLief.


Blije, lieve, enthousiaste, grappige, leuke Tony. Ooit chagrijnig? Tony in ieder geval niet! Deze kleine man is echt de vrolijkheid zelve. En dat maakt mij automatisch ook elke dag weer vrolijk. Tony heeft een hele fijne, vrije, blije energie om zich heen hangen. Toen hij in het begin bij ons aankwam was Tony heel sociaal naar de andere hondjes en deed hij lekker zijn ding: Spelen, stoeien, ontdekken, ravotten. Dat doet hij nog steeds, maar naarmate hij hier langer is laat hij steeds meer van zichzelf zien. Hij zoekt ons meer op, wil meer knuffelen en kussen, zoekt geborgenheid en wordt meer aanhankelijk. Het lijkt wel of je Tony soms eerst een beetje moet veroveren, en dat siert hem! Inmiddels is Tony nog steeds een heel sociaal en blij hondje maar nu ook een knuffelkontje!
Ook zou ik Tony omschrijven als een echt mannetje! Hij heeft zo zijn kwajongensstreken en is dan ook een klein ondeugdje. Maar wel eentje met een goed klein hartje. Hij wil het graag goed doen dus met consequentie en juiste training doe je hem een groot plezier! Tony is namelijk ook heel slim en leergierig. Hij zou goed passen in een huisje waar hij gezellig mee kan naar plekken of met een eventueel vriendje (ander hondje, kids etc.). Tony komt van prachtige lijnen en heeft hele mooie vooruitzichten. Hij is geschikt voor show en eventueel als dekreutje.


Een afspraak maken met Tony en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page