top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Woezel

15-12-2022 is Woezel geboren.  Dit ventje is Cream van kleur. Aanwezig bij PomLief.


Een afspraak maken met Woezel dat kan via: Sanne@PomLief.nl


Kleine, lieve Woezel. Het liefst loop ik de hele dag met jou in m’n hand. Ik wilde zeggen armen, maar daar ben je te klein voor hihi. En het mooiste is, je vindt het ook nog eens heerlijk. Je bent een grote kleine knuffelkont. Hoe meer aandacht, hoe beter voor deze man. Je bent een aanhankelijk hondje die het heel fijn vind om bij zijn baasje in de buurt te zijn. Je vindt spelen leuk, stoeien iets minder. Gelukkig kan je steeds meer je mannetje staan. Woezel is gewoon een heel lief en gezellig mannetje. En een heerlijk hondje om om je heen te hebben. Hier thuis neem je nog de ‘kleine broer rol’ in en verschuil je jezelf soms een beetje over de vleugel van je zus Pip. Al kom je daar gelukkig, elke dag een stukje meer onderuit. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe je het gaat doen in je nieuwe huisje. Ik denk dat je dan echt je eigen persoontje gaat ontwikkelen. Woezel is een klein, prachtig reutje die zeker ingezet zou kunnen worden voor shows of als dekreutje. Hij heeft prachtige uiterlijke kenmerken en mooie vooruitzichten.


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page