top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Woody

13-10-2022 is Woody geboren hij is Orange Sable van kleur. Dit mannetje is beschikbaar bij PomLief.


Deze knappe man neemt de wijze grote broer rol op zich. En Woody neemt deze taak dan ook heel serieus, wat leuk is om te zien. Woody is heel slim, fijn, rustig en verstandig mannetje. Het is in de roedel wel de ‘ Alfa’ man. Zo sust hij vechtpartijtjes en heeft hij veel aanzien in de roedel. Vooral zijn broertjes Buzz en Andy verdedigd Woody als het echt nodig. Ook laat Woody het kaas niet van zijn eigen brood eten. Kort om, je bent een echte mannetje die zijn mannetje(s) staat hihi. Toch ben je ook lekker rustig, kalm en ben je ook een echte knuffelkont. Je vindt bij me liggen dan ook heerlijk. Je bent een hondje die zichzelf en de groep prima kan vermaken. Ik ben heel benieuwd hoe je het in je nieuwe huisje gaat doen, zonder je broertjes en drukke roedel om je heen. Dan valt je serieuze grote broer rol weg, en kan je jezelf lekker verder ontwikkelen. Zoals je kan zien is Woody een echte man, zo wel qua innerlijk als qua uiterlijk. Hij heeft een orange sable kleur met een stevige mooie bouw. Je bent prachtig.


Afspraak maken met Woody kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page