top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Zoë

Zoe is bij PomLief aanwezig wat een plaatje! Een heel kleintje met een groot karakter. Zoe is de kleinste van de roedel op dit moment. Ze moet dan ook wel eens het onderspit delven maar dat mag voor Zoe de pret niet drukken. Ze is altijd vrolijk en lief. Hoewel het ook een echt mevrouwtje kan  zijn. Zoe is namelijk erg slim en kan maar al te duidelijk aangeven waar ze wel en geen zin in heeft. Verder maakt Zoe heel duidelijk contact met je en probeert ze veel te vertellen met oogcontact of met haar pootjes, wat echt heel aandoenlijk is. Hoewel Zoe enigskind is gaat ze qua socialisatie super goed mee. Ze mag alleen nog leren om wat meer van zich af te bijten als het nodig is, maar dat gaat met de dag beter! Ik ben zelf he le maal verliefd op haar, ze is prachtig, van binnen en buiten. Ze is uniek met haar mooie tekeningen en haar geweldige karakter.  Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page