top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Zoe

04-10-2022 is Zoe geboren. Zij is Black & Tan van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig bij PomLief.


Ik kan niet anders dan glimlachen als ik aan jou denk. Je bent zo’n dankbaar, vrolijk en tevreden hondje. Al vanaf het begin dat je hier aankwam, na een lange reis, was je de vrolijkheid zelve. Het is te zien aan je staartje, die bijna elke minuut van de dag te vreden op en neer gaat. Je bent dus een makkelijk hondje die snel went aan situaties en zich aanpast. Je mag dan wel een kleintje zijn, ze bent zeker niet bang en kan zeker van je afbijten als dat echt nodig is. Ook ben je een dametje die goed kan aangeven wat ze wel en niet leuk vindt. Al vind je veel dingen snel prima, zoals bezoekjes naar de dierenarts en trimmer. Je laat het allemaal wel over je heenkomen. Je bent aanwezig op een fijne manier. Je kan jezelf namelijk prima vermaken als dat nodig is, maar kan zeker ook genieten van elke vorm van aandacht die je krijgt.
Zoe is een prachtig klein black and tan teefje. Haar tekeningen zitten op de juiste plekken en haar zwart is mooi donker van kleur. Ze heeft een klein kort neusje en is mooi compact van formaat.


Een afspraak maken met Zoe dat kan via: Sanne@PomLief.nl 

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page