top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Zoom

Ik ben een schattig vrolijk en klein ondeugdje. Ik ben een pommetje die zich niet zomaar verveeld. Ik speel graag, ontdek, ga op avontuur of knuffel samen met mijn baasje. Sanne zegt dat ik ‘aanwezig ben maar dan op een hele gezellige fijne manier’ Ze heeft me graag om zich heen. Ik ben een mini pommetje maar dat wil niet zeggen dat ik ook snel onder de indruk ben, in tegendeel, ik ben juist helemaal niet snel bang. Ik zit ook wel nog in mijn puberteit, wat wil zeggen dat ik opzoek ben naar mijn grenzen en benieuwd ben naar wat ik wel en niet kan. Sanne vindt dat heel erg grappig, want soms noemt ze mij ook wel een ‘klein klunsje’. Ik kan mezelf soms wel wat overschatten, mijn baasjes moeten me daar een beetje voor beschermen. Verder ben ik heel gezellig, vrolijk, lief , sociaal en is het nooit saai met mij! Ook ben ik een mini reutje, met een mooie tekening in  mijn gezichtje. Sanne zegt dat ik het voorbeeld ben van een perfect fok en show PomLiefje. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page