top of page
Pomeriaan kopen


Hallo Ik ben Benz

Ik ben geboren op 3 januari 2021 en ben net aangekomen bij Sanne van Pomlief in Nederland. Ik ben al erg verwend, ik ben al bij de kapper en de dierenarts geweest . Ik ben kern gezond. Ik ben een rustige jongen en heel makkelijk in de omgang. Ik ben niet bang, houd wel van een spelletje maar vind het ook prima om mijn eigen ding te doen. Ik kan dus makkelijk even alleen zijn, dat vind ik niet erg. Ik ben vooral een hele grote knuffelkont. Ik vind het heerlijk om opgepakt te worden en lekker bij je te liggen. Sanne heeft mij gekocht omdat ik mooie kindjes kan maken en naar shows kan. En volgens mij maak ik dan best een goede kans om wat te winnen, iedereen zegt namelijk dat ik echt prachtig ben, wat denk jij? Kijk hieronder maar eens door mijn foto's. Zou je mij ook eens willen komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:

Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup 

Over patella, hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar mogelijk betreft het een kwetsuur vanwege een hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn.

.Vaak wordt er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen. 

bottom of page