POMMENBROKKEN

Bijgewerkt op: 19 dec. 2021


Regelmatig krijg ik de vraag welk voer onze Pomerainian pups krijgen. Het juiste voer voor je hondje is natuurlijk heel belangrijk. Ook voor mij was dit wel een hele zoektocht. Nu wil ik wel duidelijk aangeven dat er geen goed of fout voer is.

Of nouja, zolang het goedgekeurd voer is en deze in dierenwinkels verkrijgbaar zijn, kun je er vanuit gaan dat het kwaliteitsvoer is. Toch zijn er veel verschillen tussen de diverse merken hondenvoer. Omdat Pommetjes vaak erg gevoelige darmpjes hebben, is het fijn als de juiste brok wat extra ondersteuning kan bieden.


Nu zeg ik altijd dat als je hondje het goed doet op het voer, het een prima keus is! En met ‘goed doen’ bedoel ik, een mooie ontlasting, geen last van rumoerige darmpjes, niet braken, geen dwangmatige jeuk etc. Daarbij is het altijd belangrijk dat je hondje de juiste beweging krijgt!


De toekomstige nieuwe baasjes krijgen van mij een klein puppy pakketje mee, met vanzelfsprekend ook een bakje voer. Ook een knuffeltje met de nestgeur, denta sticks, plasmatjes etc.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen.. Zelf geef ik deze brokken van de Renske. Ik wissel zelf af tussen de verschillende smaken. Ook ander voer (bijv. nat voer) van Renske mag je allemaal door elkaar geven. Fijn voor de afwisseling. Dit mag zelfs in één maaltijd. Variatie is gezond, gaat de verveling tegen, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt dat de hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron.


De hondjes doen het hier super goed op en ze hebben hier (bijna) altijd mooie ontlasting. Ik ben zeer tevreden overdit merk. Ik geef zelf de adult variant. Je hebt ook nog de puppy variant maar de hondjes zijn altijd rond de 4/5 maanden als ze bij mij zijn. Ook merk ik het goed is voor de spijsvertering als ze wat moeten kauwen. Kleinere brokken slikken ze vaak zo door. Hierbij nog wat extra informatie over de samenstelling en voordelen van de brok.


Vers bereide Zalm:

o Vers bereide zalm als hoofdingrediënt (27%)

o Graan vrij.

o Zeer werkzaam bij huid-, vacht- en gedragsproblemen door het ongekend hoge gehalte aan omega-3 vetzuren.

o Hypoallergeen, door het gebruik van één dierlijke bron.Een complete, licht verteerbare voeding met vers bereide zalm

Geschikt voor honden van alles rassen, vanaf 3 maanden. Zeer geschikt bij huid- en/of vacht klachten en gedragsproblemen.

o Vers bereide zalm als hoofdingrediënt (27%, totaal dierlijke ingrediënten 50%)

o Zeer werkzaam bij huid-, vacht- en gedragsproblemen door het ongekend hoge gehalte aan omega-3 vetzuren.

o Hypoallergeen, door het gebruik van één dierlijke bron (zalm).

o Speciaal voor gewichtsbeheersing.

o Graanvrij, speciaal voor de zeer gevoelige honden.Heeft jouw Pomeriaan last van jeuk, allergie of andere huid- en/of vachtklachten?

Of is er sprake van stress, angst of agressie? Het ongekend hoge gehalte aan omega-3 vetzuren in deze brok helpt jouw hond tot rust te komen.