POMMENBROKKEN

Bijgewerkt op: 19 dec. 2021


Regelmatig krijg ik de vraag welk voer onze Pomerainian pups krijgen. Het juiste voer voor je hondje is natuurlijk heel belangrijk. Ook voor mij was dit wel een hele zoektocht. Nu wil ik wel duidelijk aangeven dat er geen goed of fout voer is.

Of nouja, zolang het goedgekeurd voer is en deze in dierenwinkels verkrijgbaar zijn, kun je er vanuit gaan dat het kwaliteitsvoer is. Toch zijn er veel verschillen tussen de diverse merken hondenvoer. Omdat Pommetjes vaak erg gevoelige darmpjes hebben, is het fijn als de juiste brok wat extra ondersteuning kan bieden.


Nu zeg ik altijd dat als je hondje het goed doet op het voer, het een prima keus is! En met ‘goed doen’ bedoel ik, een mooie ontlasting, geen last van rumoerige darmpjes, niet braken, geen dwangmatige jeuk etc. Daarbij is het altijd belangrijk dat je hondje de juiste beweging krijgt!


De toekomstige nieuwe baasjes krijgen van mij een klein puppy pakketje mee, met vanzelfsprekend ook een bakje voer. Ook een knuffeltje met de nestgeur, denta sticks, plasmatjes etc.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen.. Zelf geef ik deze brokken van de Renske. Ik wissel zelf af tussen de verschillende smaken. Ook ander voer (bijv. nat voer) van Renske mag je allemaal door elkaar geven. Fijn voor de afwisseling. Dit mag zelfs in één maaltijd. Variatie is gezond, gaat de verveling tegen, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt dat de hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron.


De hondjes doen het hier super goed op en ze hebben hier (bijna) altijd mooie ontlasting. Ik ben zeer tevreden overdit merk. Ik geef zelf de adult variant. Je hebt ook nog de puppy variant maar de hondjes zijn altijd rond de 4/5 maanden als ze bij mij zijn. Ook merk ik het goed is voor de spijsvertering als ze wat moeten kauwen. Kleinere brokken slikken ze vaak zo door. Hierbij nog wat extra informatie over de samenstelling en voordelen van de brok.


Vers bereide Zalm:

o Vers bereide zalm als hoofdingrediënt (27%)

o Graan vrij.

o Zeer werkzaam bij huid-, vacht- en gedragsproblemen door het ongekend hoge gehalte aan omega-3 vetzuren.

o Hypoallergeen, door het gebruik van één dierlijke bron.Een complete, licht verteerbare voeding met vers bereide zalm

Geschikt voor honden van alles rassen, vanaf 3 maanden. Zeer geschikt bij huid- en/of vacht klachten en gedragsproblemen.

o Vers bereide zalm als hoofdingrediënt (27%, totaal dierlijke ingrediënten 50%)

o Zeer werkzaam bij huid-, vacht- en gedragsproblemen door het ongekend hoge gehalte aan omega-3 vetzuren.

o Hypoallergeen, door het gebruik van één dierlijke bron (zalm).

o Speciaal voor gewichtsbeheersing.

o Graanvrij, speciaal voor de zeer gevoelige honden.Heeft jouw Pomeriaan last van jeuk, allergie of andere huid- en/of vachtklachten?

Of is er sprake van stress, angst of agressie? Het ongekend hoge gehalte aan omega-3 vetzuren in deze brok helpt jouw hond tot rust te komen.


Naast de zalmvariant, geef ik vaak deze kip smaak. Bij mijn pommetjes is deze smaak favoriet!


Vers bereide Kip:

o Vers bereide kip als hoofdingrediënt (26%)

o Graanvrij.

o Hypoallergeen, door het gebruik van één dierlijke bron.

o Hoog in calorieën, voor extra energie!


Een complete, licht verteerbare voeding met verse kip:

Geschikt voor honden van alle rassen, vanaf 3 maanden. Zeer geschikt voor sportieve honden met veel energie!

o Vers bereide kip als hoofdingrediënt (26%, totaal dierlijke ingrediënten 58%)

o Graanvrij, speciaal voor de zeer gevoelige honden.

o Hypoallergeen, door het gebruik van één dierlijke bron (kip)

o Hoog in calorieën, voor extra energie!
Heeft jouw Pomeranian veel energie of sport jij met je Pom?

Dan is deze brok erg geschikt vanwege de hogere caloriewaarden. Deze brokjes zijn ideaal te combineren met onze gestoomde vers vlees maaltijden. Dit mag zelfs in één maaltijd. Varieer in verschillende smaken! Variatie is gezond, gaat verveling tegen, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt dat de hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron.
Een smakelijke, graan vrije beloning voor je Pommetje.

Ideaal als verantwoord tussendoortje of trainingssnoepje! Een beloning in hartjes vorm met als hoofdingrediënt eend, 91%. De beloningen zijn geschikt voor honden van alle rassen, vanaf 9 weken. Ideaal in combinatie met het variatiemenu van Renske. Ook in deze beloning is maar één eiwitbron gebruikt. Zo kunnen ook honden met een allergie of intolerantie voor een bepaalde eiwitbron van de beloningen genieten.


Ik geef niet alleen deze zalm variant maar ook andere smaken. Ikzelf vind dit ideale trainingssnoepjes omdat ze klein zijn, gezond en makkelijk verteerbaar.


Mocht je deze snoepjes toch te klein vinden. (Wat ik juist ideaal vind als trainingssnoepjes), dan hebben ze ook nog grotere gezonde beloningen, ook in hartjes vorm.


Verantwoord tussendoortje

o 100% natuurlijk met toegevoegde vitamines en mineralen.

o Gezond en smakelijk!

o Hypoallergeen, één eiwitbron.

o Gluten- en graan vrij.

o Geen zout en suiker.

o Geschikt voor alle rassen, vanaf 9 weken.

o Licht verteerbaar.Vlees Repen - Lam

o Met 97% gedroogde lam.

o 100% natuurlijk.

o Graan vrij, zonder zout en suiker.97% gedroogde lam

Met 3% groenten. Je kunt de repen gemakkelijk in kleinere stukjes breken.

o 100% natuurlijk met toegevoegde vitamines en mineralen

o Gezond en smakelijk!

o Hypoallergeen, één eiwitbron

o Gluten- en granenvrij

o Geen zout en suiker

o Geschikt voor alle rassen, vanaf 9 weken

o Licht verteerbaarIn het begin (toen ik mijn eerste Pomeranian Zorro kreeg) ben ik begonnen met het geven van Farm food, Mijn reutje Zorro deed het hier heel goed op maar mijn teefje Millie kreeg hier helaas geen mooie ontlasting van. Uiteindelijk bleek zij niet goed tegen granen te kunnen. Toen ben ik overgestapt naar Renske voer. Toch ben ik verder heel tevreden met dit voer en zou ik het ook zeker aanraden. Het is een geperste brok die snel wordt verteerd door de darmpjes.Farm Food HE Classic Complete, koud-geperste voeding voor alle honden van alle leeftijden. Bevat geen chemische antioxidanten, conserveringsmiddelen, toegevoegde kleurstoffen, geurstoffen of smaakstoffen.

De lage productietemperatuur tijdens het persen zorgt ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk wordt belast. Dit bevordert een zeer goede gezondheid, wat onder andere te zien is aan de kwaliteit van huid, vacht en ontlasting. Oudere honden beleven een tweede jeugd en worden vaak levenslustiger.

Farm Food HE onderscheidt zich door een transparante samenstelling, zuivere ingrediënten, een hoge biologische waarde van de eiwitten en de zeer hoge verteerbaarheid (84-87%). Farm Food HE is samengesteld op basis van vleesmeel (rund of schaap) en hemoglobinepoeder, aangevuld met mineralen, vitamines, sporenelementen en Schotse zalmolie of het “oer-graan” Sorghum (Kafferkoren).

Voordat Farm Food HE wordt geperst zijn de granen ontsloten (voor-verteerd). Daardoor zijn ze zeer goed verteerbaar (97% of hoger) en leveren ze belangrijke voedingsstoffen en energie in de vorm van koolhydraten.


Ook Farm food heeft veel verschillende beloningssnoepjes/botjes in hun assortiment. Ik geef zelf vaak deze snoepjes maar ook de (denta) sticks van Farm food. arm Food Trainers zijn niet alleen enorm lekker voor uw hond, ze zijn ook gezond en uiteraard vrij van toevoegingen. Farm Food Trainers zijn kleine, harde, zeer smaakvolle stukjes gedroogd hart van runderen. U kunt gemakkelijk een aantal stukjes in een zakje in uw jas- of broekzak bewaren zonder dat ze kruimelen of plakkerig worden.