Russische mini Pomeriaan


Hallo ik ben Romeo

De knappe jongen heeft zijn naam te danken aan zijn charme.
Hij is een echte gentleman en heel lief voor andere hondjes. Hij likt ze schoon en komt altijd even polshoogte nemen als het idee heeft dat er ruzie is. Geweldig om te zien! Toch laat hij zeker niet over zich heenlopen en weet wel wanneer hij van zich af moet ‘bijten’.
Hij heeft een hele volle vacht en een mini gezichtje. Hij zit op dit moment in zijn ‘ugly fase’ , maar dit zou je echt niet zeggen! Hij heeft een van de dikste vachten die ik ooit heb gevoeld! Romeo zou perfect zijn voor de show en als dekreu. Hij zou prachtige pups kunnen voortbrengen. 

Zijn naam past perfect bij hem. Ik ben helemaal verliefd!

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwetsuur vanwege een hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen