top of page
Russische mini Pomeriaan


Hallo ik ben Snowie

Hoi ik ben snowie en mijn naam hoef ik denk ik niet uit te leggen. Ik ben een klein licht onduigend hondje. Toch ben ik ook ongelofelijk aanhankelijk en lig ik het liefste op je arm. Ik wil daarna wel lekker ravotten met mijn vriendjes en ben ook zeker niet bang. Ik houd enorm van wandelen en dan het liefst los. Maar ook aan de lijn loop ik prima mee. Wel vind ik het nog een beetje lastig om alleen te zijn. Het zou dus fijn zijn als er vaak iemand thuis is in mijn nieuwe huisje. Als er een ander vriendje is, of gewoon genoeg speeltjes voor mij, dan vind ik het ook al snel goed! Zoals je wel merkt ben ik een echt prinsje en heb ik dus ook een gouden mandje nodig. Ik steel ook de show als Sanne mij uitlaat. Iedereen vind mij prachtig. 
Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:

Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

Pomeranian zoeken

Kelly de Kracht

Ik heb in de maand mei een super schattige Pomerianian pup gekocht bij PomLief. Sanne is echt een goede en zeer betrouwbare en lieve leverancier van dit ras en verstand van zaken. Voor mij is PomLief.nl een echte aanrader als je met de gedachten loopt een echte ras Pomerianian puppy te kopen.

Pomeranian pups zoeken

Maaike Laros

Hoi Sanne, super bedankt voor al je lieve zorgzame aandacht voor mijn nieuwe Pomeriaan pup "Schwiebel" wat ben ik blij dat ik voor je bedrijfje PomLief gekozen heb, alles was in de puntjes geregeld jij hebt er echt veel verstand van. Ik ben super verliefd op ons "Schwiebeltje"  Veel Liefs van mij

Pomeranian Fokker

Rob van Hoof

Ik zocht vooral naar een betrouwbare leverancier van echte Pomeriaan ras met stamboom. Ik wilde mijn vriendin verassen met een echte Poemriaan puppie, iets waar ze al zolang van heeft gedroomd. Sanne heeft haar droom helemaal waar gemaakt. Sanne is een Topper. Thanxx! (en ja ik moest dit van m'n vriendin schrijven)

bottom of page