top of page

De zekerheden van PomLief 

De PomLief Werkwijze:

Mini Pomeriaan

 

 

Hoge Kwaliteit & Stamboom

Ik verkoop alleen de hoogste kwaliteit Pomeranians puppies. Dit wil zeggen: gezonde pups met de mooiste uiterlijke kenmerken, dus fok en show kwaliteit uiteraard met stamboom, Nederlands en Internationaal paspoort en met een gezondheidsverklaring van een erkende Nederlandse dierenarts.

Ik werk alleen samen met gerenommeerde fokkers uit Rusland. Onze pups groeien in huiselijke kring op, zijn speels en goed gesocialiseerd. De pups die wij aanbieden beschikken altijd over een stamboom.

 

Veel van de ouders van onze pups beschikken over prijswinnende bloedlijnen. Als je bij ons een pup met stamboom aanschaft is dit absoluut geen broodfok. Omdat ik alleen werk met stamboom organisaties die hier heel streng op controleren. Dus mocht de moederhond te vaak een nestje krijgen, krijgen de pups geen stamboom. Veel ouders van onze pups ook kampioenen geweest in shows. Het is ook simpelweg onmogelijk dat een hond van broodfokkers in een ring kan komen. Broodfok honden zijn namelijk bang voor alles, ze hebben slechte vacht en slechte tanden. Dit alles wordt tijdens een show natuurlijk gecontroleerd.

 

 

Gezondheids-

verklaring

Stamboom Pomeriaan

Nadat hondjes bij ons aankomen zijn worden ze nogmaals gecontroleerd door een Nederlandse erkende dierenarts . We weten echter al dat ze gezond zijn, want als ze naar Nederland vervoerd worden moeten ze in het bezit zijn van de nodige vaccinaties en een gezondheidsverklaring, anders komen ze Nederland niet in!

 

Bovendien zijn al onze pups nagekeken door douane veterinaire controles van 3 landen:

Rusland, Letland en Nederland. Dit doen we dus om te dubbel dubbel dubbel checken, dat is toch een fijn idee.

 

Zodra wij zelf bij de dierenarts zijn geweest is de pup klaar voor zijn nieuwe huisje en kan de pup opgehaald worden. Bij ontvangst krijgt het nieuwe baasje ook onze ‘Pommenhandleiding’ mee met alle benodigde informatie over het ras en verzorgingstips.

 

 

Warm & Lief Huis

Dwergkeesje kopen

Wij willen dat ons puppie in een liefdevol en warm huisje terecht komt. Wij gunnen iedereen de liefde van een pomeranian (zoals wij die ook ervaren) maar dit verwachten wij ook andersom. Graag zouden wij bij serieuze interesse enige informatie van u willen.

Hierom heb ik altijd meerdere gesprekken voor het hondje daadwerkelijk opgehaald kan worden. Beginnend met een kennismakingsgesprek, de volgende bezoeken hangen af van de situatie.
Wij zijn echte dierenliefhebbers en willen het beste voor u en het hondje.

 

 

Liefde & Aandacht

Pomeriaan fokker

De puppies zijn meestal rond de 4 maanden oud als ze bij ons in Nederland zijn.
De pup krijgt namelijk altijd met de leeftijd van 12 weken de vaccinatie voor Rabies. Deze vaccinatie is een inenting tegen hondsdolheid. Deze ziekte is ook heel erg gevaarlijk voor mensen en andere zoogdieren. De inenting tegen rabiës is verplicht als uw hond naar het buitenland gaat. Deze heeft een inwerktijd van 21 dagen. Hierna is het veilig om het nest te verlaten. Dat is dus met 15 weken.


Wij kiezen er bewust voor om maar enkele hondjes per keer te ontvangen. Wij willen dat de pups genoeg liefde en aandacht krijgen. Ze verblijven bij ons ook in huiselijke kring met andere grote en kleine honden. Ze leren plassen op een plasmatje voor binnen en ook buiten en leren netjes wandelen aan de lijn.

 

Omdat ze een korte periode bij ons zijn kunnen wij ze nog niet veel aanleren maar wij proberen vast een goed begin voor u te maken. .

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page