top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Chase

Een vrolijk, speels, grappig, energiek en lomp mannetje dat ben jij!
Chase kan ik het beste omschrijven als de clown van de klas. Je bent ongelofelijk grappig met je lompe momentjes zo nu en dan. Je zit op dit moment al lekker in je puppypuberteit en ik merk dat je opzoek bent naar bepaalde grenzen. Je bent de stoere "grote" broer voor River. Die het voortouw neemt en op onderzoek uit gaat. Je bent op en top gesocialiseerd want je bent voor niks en niemand bang. Maar dat je niet angstig bent aangelegd kan natuurlijk ook wel eens je valkuil zijn. Want ook voor grote honden ga jij zeker niet uit de weg. Gevaar ken je dus nog niet zo goed. Maar dat ga je na maten je ouders wordt, vast beter inzien. Verder kan je gewoon niet anders dan blij worden van jou. Je bent zo vrolijk, positief, gezellig en grappig. Een heerlijk hondje om om me heen te hebben. Je hebt ook een heel lief innerlijk en bent zorgzaam over je broertje en baasje. Een stoere man met een klein hartje dus dat is Chase hij is momenteel bij PomLief in Nederland. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's. Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page