top of page

About Sanne & Zorro

Heel mijn leven heb ik al geweten dat ik "Dogmom" zou worden.

 

Helaas hebben mijn ouders vroeger altijd kenbaar gemaakt dat dit pas zou kunnen als ik op mezelf zou wonen. Na heel lang zeuren mocht ik toch mijn eerste hondje kopen. Een Pomeranian uit Rusland zijn naam is Zorro. Ik was opslag verliefd. Ik kon (en kan) er de hele dag naar kijken en de liefde voor hem was echt intens. Ik kan wel stellen dat hij de allerbeste aankoop uit mijn leven is geweest.

 

Ik ben niet alleen verliefd geworden op Zorro maar ook op het ras.

De karaktereigenschappen, de hoge knuffelfactor, de speelsheid en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben me heel erg gaan verdiepen in alle informatie die over dit ras te vinden was. Al snel kwam ook mijn tweede aanschaf, een teefje Millie ook uit Rusland. Zorro en Millie bij elkaar gezet, en het was een lust voor het oog. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.

En ja hoor, natuurlijk volgde daarna mijn andere reutje Hunter. En mijn Pommenfamilie is nog lang niet compleet ..hihi #sorrymam

Stamboom Pomeriaan

Ik ben lang opzoek geweest naar hondjes afkomstig uit Rusland (want daar komen simpelweg de allermooiste pups vandaan), maar dan al wel aanwezig in Nederland, zodat ik mijn hondenkindje vooraf kon bezoeken. Om te kijken of er wel een klik was. Dit was helaas niet te vinden.


Alle pups zijn op het moment van aankoop/reservering nog in Rusland. Voor mij was dit echt geen fijn idee, ik wilde een hondje die ik kon vasthouden, en niet alleen moest kopen vanaf een foto, die een Nederlandse gezondheidsverklaring had en ook al een Nederlands paspoort. 

 

Ook is het spannend om geld over te maken op een Russische bankrekening, moet er in het Russisch gecommuniceerd worden? het vervoer en import documenten moet geregeld worden en dan is het nog maar de vraag of je echt een betrouwbare fokker hebt? Deze zoektocht vergde mij al meer als een jaar fulltime research!. 

Mijn wens ging zo ver dat ik deze gok toch ben gaan wagen. Gelukkig is dit voor mij toen allemaal goed uitgepakt maar het had natuurlijk ook heel anders kunnen aflopen.

Nu ben ik al jaren helemaal in het ‘Pommenwereldje’ gerold en heb ik gelukkig hele betrouwbare, lieve en meegaande Russische fokkers leren kennen. ..en Ja die zijn er zeker ;-)

 

Zo is mijn idee begonnen, om ook andere mensen te helpen die dit ook heel graag willen! De lusten van een topkwaliteit Pomeranian,

maar niet de zorg en lasten van deze aankoop.  En zo begon PomLief.

Nu ben ik heel erg trots dat er zo ontzettend veel mensen uit heel Nederland en Belgie en zelfs Europa naar PomLief afreizen voor het ophalen van hun ras echte Pomerianian pup. Ik heb van mijn grootste passie (hobby) mijn beroep kunnen maken en is PomLief inmiddels uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf. Nu ben ik inmiddels al jaren professioneel bezig met dit mooie en lieve Pomeranian ras en wordt ik er nog elke dag heel gelukkig van. "I Love my Job" 

De PomLief Werkwijze:

Russische mini Pomeriaan
sannehunter.jpg
bottom of page