About Sanne & Zorro

Heel mijn leven heb ik al geweten dat ik "Dogmom" zou worden.

 

Helaas hebben mijn ouders vroeger altijd kenbaar gemaakt dat dit pas zou kunnen als ik op mezelf zou wonen. Na heel lang zeuren mocht ik toch mijn eerste hondje kopen. Een Pomeranian uit Rusland zijn naam is Zorro. Ik was opslag verliefd. Ik kon (en kan) er de hele dag naar kijken en de liefde voor hem was echt intens. Ik kan wel stellen dat hij de allerbeste aankoop uit mijn leven is geweest.

 

Ik ben niet alleen verliefd geworden op Zorro maar ook op het ras.

De karaktereigenschappen, de hoge knuffelfactor, de speelsheid en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben me heel erg gaan verdiepen in alle informatie die over dit ras te vinden was. Al snel kwam ook mijn tweede aanschaf, een teefje Millie ook uit Rusland. Zorro en

Millie bij elkaar gezet, en het was een lust voor het oog. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.

Stamboom Pomeriaan

Ik ben lang opzoek geweest naar hondjes afkomstig uit Rusland want daar komen simpelweg de allermooiste pups vandaan, maar pups al aanwezig in Nederland. dat was helaas bijna niet te vinden.


Alle hondjes zijn op het moment van aankoop/reservering nog in Rusland. Voor mij was dit echt geen fijn idee, ik wilde een hondje die ik kon vasthouden, die een Nederlandse gezondheidsverklaring had en een Nederlands paspoort.

 

Ook is het spannend om geld over te maken op een Russische bankrekening, moet er in het Russisch gecommuniceerd worden? vervoer/ import moet geregeld worden en dan is het nog maar de vraag of echt een betrouwbare fokker hebt.

Mijn wens ging zo ver dat ik deze gok toch ben gaan wagen. Gelukkig is dit voor mij toen allemaal goed uitgepakt maar het had natuurlijk ook heel anders kunnen aflopen.

Nu ben ik helemaal in het ‘Pommenwereldje’ gerold en heb ik gelukkig hele betrouwbare, lieve  en meegaande Russische fokkers leren kennen. ..Jazeker die zijn er ;-)

 

Zo is mijn idee begonnen, om ook andere mensen te helpen die dit ook heel graag willen! De lusten van een topkwaliteit Pomeranian,

maar niet de zorg en lasten van deze aankoop.  En zo begon PomLief.

En nu ben ik heel erg trots dat mensen uit heel Nederland en Belgie naar mij afreizen voor het ophalen van hun ras echte Pomerianian.

PomLief is inmiddels uitgegroeid tot een heel goed lopend bedrijf.

Russische mini Pomeriaan
Dwergkeesje kopen