top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Donna

Donna is een echte madammetje. Ik heb je naam goed gekozen want je bent een echte "prima Donna" ..hihi. Je bent heel lief en houd erg van knuffelen. Eigenlijk houd je gewoon heel erg van aandacht, in welke vorm dan ook. Je ligt goed in de roedel en iedereen is ook gek op jou. Je houdt wel van spelen maar niet zo van stoeien. De stoeipartijtjes ga jij altijd uit de weg. Het lijkt soms wel alsof je jezelf daar te goed voor voelt haha! Je bent zeker geen haantje de voorste. Je bent lekker rustig en relaxt. Maar je kan wel van jezelf afbijten als dat nodig is. Je kan ook prima je eigen plan trekken. Als jij ergens geen zin in hebt dan doe je het niet en zo wel, dan wel. Je bent een erg aanhankelijk hondje maar dan wel op een fijne manier. Je bent een echt ‘ meisjes meisje’ en wat is zo leuk om te zien. Ik heb het idee dat je gewoon heel goed weet waar je mee bezig bent, dat je heel pienter bent. En dat is dan weer heel leuk om te zien. Je zit niet bepaald in de puppypuberteit, je bent eigenlijk een echte dametje. Donna is bij PomLief aanwezig. Zij is Orange Sable van kleur. Kijk hieronder maar eens door haar foto's. Je zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page