top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Eevee

30-09-2022 is Eevee geboren zij is Orange van kleur. Dit meisje is aanwezig bij PomLief.


Lieve Eevee, al vanaf het begin ben ik helemaal in de wolken met jou. En niet alleen ik, je pakt eigenlijk iedereen in die jou mag bewonderen. Je bent echt een voorbeeld PomLiefje. Ik zou je omschrijven als een makkelijk, lief, wijs en tevreden hondje. Je bent een heel lief meisje die eigenlijk alles wel snel prima vindt. Ook ben je heel slim, ik hoop dat je nieuwe baasjes hier gebruik van gaan maken. Ik zou jou willen omschrijven als een echt dametje. Waarom, weet ik niet precies, je hebt een bepaalde vrouwelijke energie om je heen gangen en je bent niet snel onder te indruk van iets of iemand, wat weer heel grappig is om te zien. Je vindt spelen bijvoorbeeld heel gezellig maar zodra het stoeien wordt, wordt het voor jou iets te wild daar houd je niet van. Waar je wel van houd is knuffelen en aandacht. Daar kan je helemaal van genieten. Ik kan nog niet echte puberstreken ontdekkenn wellicht laat je puppypuberteit hier nog eventjes achterwegen, ik ben wel erg benieuwd of deze wel bij je nieuwe ouders naar voren komt.. hihi. Hoe dan ook je bent een heerlijk hondje van binnen en buiten. Je nieuwe baasjes boffen maar met jou!


Een afspraak maken met Eevee dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page