Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Fendi

Dit kleine prachtige meisje Fendi is aangekomen bij Sanne van PomLief in Nederland. Deze schat is een kleintje met een karaktertje. Fendi is een beetje van de kat uit de boom kijken. Vooral in het begin als ze mensen of dieren nog niet zo goed kent. Als je haar vertrouwen hebt gewonnen, zit je wel voor altijd in haar hartje en dat merk je aan alles! Ze is namelijk net zo lief en schattig als dat ze eruit ziet. Wennen en opbouwen met prikkels is voor dit schatje belangrijk. Soms vind ze dingen nog een beetje spannend, en dat is niet erg, want ze vind het ook snel weer leuk. Fendi is super lief en aanhankelijk. Bij je liggen vind ze heerlijk maar ze gaat ook graag op onderzoek uit. Ze is een lust voor het oog en ze kan je heel de dag vermaken met haar aanwezigheid. Fendi is onze prinses. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page