top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Leon

Dit prachtige stoere mannetje had vanaf moment 1 al mijn hart gestolen. De fokker vertelde mij op voorhand al dat hij zowel qua uiterlijk als innerlijk op mijn eigen hondje Hunter lijkt. En inderdaad, ze heeft helemaal gelijk. Leon is een rustig, kalm, slim en tevreden hondje. Het is natuurlijk heel persoonlijk, maar voor mij, zijn dit de perfecte karaktereigenschappen. Leon kan zichzelf prima vermaken en doet lekker zijn ding. Hij vind mensen en andere honden heel gezellig maar als het moet kan hij zich ook weer prima terug trekken. Leon is geen aandacht vragertje maar geniet er wel erg van als hij deze krijgt. Zo is het een grote kroelkont en blijft hij vaak lekker liggen tot ik hem zelf weer neer zet. Leon is erg makkelijk in de omgang. Hij vindt eigenlijk alles wel prima en laat de meeste dingen maar gewoon over zich heenkomen, heel grappig om te zien. Leon is natuurlijk een prachtig bolletje wol en gaat zeker nog mooier uitgroeien. Ik heb hoge verwachtingen voor deze man.
Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page