top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Luka

30-09-2022 is Luka geboren is Black&Tan van kleur. Dit mannetje is momenteel bij PomLief aanwezig.


Mijn lieve kleine baby Luka. Je bent dan wel de kleinste van het stel, je bent zeker niet de bangste. Hoewel ze jou vaak moeten hebben (omdat je simpelweg een stukje kleiner bent en niet bepaald de dominantste van de groep), kan je echt wel van je afbijten als dit nodig is. En daarbij zit je stiekem zelf ook wel eens de boel uit te dagen! Dit is overigens wel gekomen nadat je broer Ollie naar een nieuw huisje is gegaan, want die kon je nog wel eens in bescherming nemen. Nu moest je jezelf staande gaan houden maar dat doe je super goed! Ik ben helemaal trots op je. Eigenlijk ben je altijd maar dan ook altijd vrolijk en is die positieviteit heel aanstekelijk voor mij en andere mensen. Je bent echt mijn kleine blije babytje. Je bent namelijk ook een ‘puppypeutertje’ Zo heb je nog veel slaap nodig, als je wakker wordt ben je heel vrolijk en actief tot je weer een inkakkertje krijg, rustiger wordt en dan vind je kroelen, kusjes, knuffelen heerlijk. Je bent echt m’n knuffelkontje. Ook ben je op en top gesocialiseerd en vind je alles en iedereen gezellig. Op dit moment zit je echt in je ontdekkingsfase (ook weer je peuterfase) en ben je aan het kijken wat je wel en niet kan en mag. Je vindt duidelijkheid hierbij erg fijn, dus als ik aangeef dat iets niet mag luister je daar (meestal) wel goed naar. Kortom je bent een heerlijk mannetje en ik ga je echt missen als je weg bent!


Een afspraak maken met Luka kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page