top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Nikki

25-10-2022 is Nikki geboren zij is Cream Sable van kleur. Dit Meisje is aanwezig bij PomLief.


Lieve Nikki, jij bent echt een dropje. Qua karaktertje lijk je erg veel op je broertje Mikki. Jullie namen heb ik dus goed gekozen hihi. Al zit er wel net iets meer speelsheid in jou. Je bent een heel makkelijk lief meisje. Je bent soms wel een echt dametje, zo loop je (gelukkig) niet dwars door een modderplas heen maar tippel je er netjes naast. Een echt ‘meisje meisje’ dus. Nikki is een grote kleine kroelkont en geniet heel erg van elke vorm van aandacht. Toch kan je jezelf ook prima vermaken helemaal als er een speeltje of andere hondjes in de buurt zijn. Je bent gewoon heel erg lief en een fijn hondje om in m’n buurt te hebben. Daarnaast ben je een slim dametje. Ik maak echt oogcontact met jou en je probeert dan ook echt aan te geven wat je wil, wat fijn is. Ook is Nikki nieuwsgierig en Leergierig. Het zou leuk zijn als haar nieuwe baasjes hier gebruik van maken. Je bent net als je broertje een echt beertje, met dikke beren pootjes een kort neusje en lieve mooie ronde oogjes.


Een afspraak maken met Nikki dat kan via: Sanne@PomLief.nl


 

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page