top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Noa

30-09-2022 is Noa geboren zij is Cream van kleur. Dit meisje is aanwezig bij PomLief.


Lieve Noa. Eerlijk gezegd zou ik wel 50 pommetjes hier kunnen hebben als ze allemaal zoals jou waren. Je hebt eigenlijk alles in je. Niet te veel en niet te weinig. Je bent lief, sociaal, speels, vriendelijk, knuffelig, slim en super schattig. Je bent zeker niet een van de drukste hondjes. Je bent bijvoorbeeld zeker geen aandachtvragertje. Je kan jezelf prima vermaken. Ook als jij eventjes alleen moet zijn doe je dit super goed en kan je jezelf prima vermaken. Super fijn dus. Wel verdien je natuurlijk alle liefde en aandacht van de wereld want je bent zo lief en braaf. Ook van knuffelen geniet jij intens. Hoewel je niet de drukste bent, ben je ook niet de aller rustigste. Je vindt spelen met je vriendjes en vriendinnetjes ook heel gezellig en bent een heel sociaal hondje. Ook ben je een heel slim hondje. Je bent als een van de eerste bepaalde dingen door. Zo heb ik hier de knuffelbeer maar uit je ren gehaald omdat jij als enige pom ooit, hebt bedacht dat je door er op te gaan staan een uitgang kan creëren. Die slimheid heeft dus zijn voor en na delen haha! Doordat je zo slim bent, weet je vaak wat er gaat gebeuren en kan je dingen ook wel eens wat spannen vinden (bijvoorbeeld bij de dierenarts). Zodra je weet dat het goed is, ontdooi je snel en vind je het al weer prima. Je bent een makkelijk ding.


Een afspraak kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page