Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Pipa

Pipa is geboren op 05-01-2022 en is een lief, klein, speels en avontuurlijk meisje. Ze is een echte avonturier. Pipa vindt knuffelen fijn en gezellig maar trekt er ook heel graag op uit. Ze geniet van spelen en aandacht. Dit mevrouwtje weet heel goed wat ze wil. Soms wil ik haar pakken en met haar knuffelen en dan kan ze ook duidelijk aangeven dat ze hier geen tijd voor heeft, er is natuurlijk nog zoveel te ontdekken. Daarentegen kan ze ook goed aangeven wanneer ze hier wel behoeften aan heeft. Pipa is een heel sociaal pommetje maar ik zal haar niet zo zeer een allemansvriend noemen. Pipa heeft duidelijke voorkeuren. Met alle hondjes kan ze overweg, maar wat betreft mensen, is ze selectief. Ze mag je wel of ze mag je niet, simpel.
Pipa heeft een hele fijne energie. Deze kan ook echt groeien bij haar. In het begin kan het zijn dat ze even de kat uit de boom kijkt, als ze daarna doorheeft dat alles veilig/ fijn is, komt ze uit haar schulp. En daar is helemaal niks mis mee, juist heel slim van pipa.

Pipa is een prachtig mini meisje. Ze is compleet zwart en heeft een berengezichtje. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page