top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Tedje

Ons blije ei. Tedje is erg blij, vrolijk, speels en actief. Tedje is een gezellige spring in het veld. Hij is de gene die heel de roedel actief krijgt om mee te gaan spelen. Hij is eigenlijk heel de dag in de weer en heeft niet snel rust. Knuffelen vindt Tedje gezellig, maar niet al te lang, want daar heeft meneer geen geduld voor. Tedje vertrouwd andere honden makkelijk maar mensen wil hij vaak iets beter leren kennen. Zo wil hij niet heel de tijd opgepakt worden. Binnen no time, is Tedje wel gewent en wil hij gezellig spelen. Ook zit meneer in zijn puberteit en is hij aan het testen wat hij wel en niet mag/kan. Hij is een gezellige druktemaker die het geweldig zou vinden als er nog een hondje in huis zou zijn. Tedje is een echt mannetje, hij is crème sable en zoals je ziet een schattig ondeugd gezichtje. Tedje heeft zijn uglyfase al te pakken maar gaat echt prachtig worden ( ja, nog meer dan nu, hoe is het mogelijk, hihi).  Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page