top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Trouble

25-10-2022 is Trouble geboren hij heeft een "Party Colour" kleur. Dit ventje is aanwezig bij PomLief.


Deze lieve man zou ik omschrijven als een fijn, makkelijk, verstandig mannetje. Trouble is eigenlijk niet helemaal de naam die goed bij je past. Je bent namelijk een heel makkelijk ding. Trouble doet vooral lekker zijn ding. Hij kan zichzelf prima vermaken en trekt ook in de roedel, vooral zijn eigen plan (wat soms heel grappig is om te zien). Want ook al is iedereen met elkaar aan het spelen, lig jij er midden in te slapen. Je bent een echt ‘mensen hondje’. Je vindt het heerlijk om aandacht te krijgen van mij, al kom je het niet als haantje de voorste vragen. Je bent namelijk best afwachtend, je wacht netjes op je beurt. Daarnaast ben je een heel slim ding. Vergeleken met de andere hondjes ben je ook al iets ‘volwassener’, wat fijn is. Hoewel je heel makkelijk bent, laat je het kaas niet van je brood eten door de andere pupjes. Verder is Trouble zeker niet de drukste, het is lief, verstandig en slim hondje. Zoals je kan zien is Trouble een Party Color. Hij heeft de kleuren wit – rood – bruin in zijn vacht, wat natuurlijk een bijzondere kleur is. Trouble is een bearface reutje en zeker geschikt om mee te showen en als eventueel dekreutje.


Een afspraak maken met Trouble dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page