Geen 'hondenleven' bij PomLief

Bijgewerkt op: 21 jul.De typische dingetjes, maniertjes, geluidjes, ongelukjes die op een dag gebeuren zijn voor mij al bijna ‘normaal’ . Toch geniet ik hier elke dag weer van. Ik zeg vaak tegen mensen die langskomen dat ik letterlijk geen TV meer nodig heb. Ik heb namelijk heel de dag vermaak. Er gebeurt hier veel op een dag. Het leek me leuk om jullie hierover wat te vertellen. Zo krijgen jullie ook een idee wat "jouw" Pomeranian pup op een dag hier doet en allemaal meemaakt.


Laten we beginnen bij het begin namelijk de ochtend. De hondjes slapen hier 's nachts in een ruime ren met z’n allen. Er liggen genoeg mandjes, kussentjes, knuffeltjes en dekentjes zodat iedereen lekker kan liggen. Ook is er een plasmatje zodat ze ook ‘s nachts naar de wc kunnen. Zie hier een foto van mijn ren. Natuurlijk ziet de indeling van de ren er elke dag weer anders uit omdat ik elke dag de mandjes en dekentjes uitwas en lekker moet verschonen. "Geen poep lucht in mijn huis" ; -)Hoewel ieder Pommetje een eigen mandje zou kunnen hebben. Liggen ze meestal het liefste met z'n allen bij elkaar in een mandje (..hihi.) Het ziet er altijd ongelofelijk schattig uit. Om deze reden krijgen de Pomeranians pups die naar hun nieuwe ouders gaan ook een ‘geur knuffeltje’ mee naar huis zodat ze alsnog ergens tegen aan kunnen kruipen en deze ruikt dan ook naar de broertjes en zusjes.


Nu is dit natuurlijk wel pup afhankelijk want sommige hebben toch wat meer 'privacy' nodig. En dat is prima, want dat kan hier allemaal (..hihi.)


Soms zie je de schatjes door de bomen het bos niet meer. Dit geldt voor de mandjes, maar ook zeker voor de knuffeltjes en speeltjes. Als een Pomeriaantje speelt met een bepaald speeltje, dan is deze natuurlijk meteen extra populair. En ook dit levert natuurlijk hilarische momenten op.Over Hilarische momenten gesproken.. Wij hebben voor de Pomeranians hetzelfde eetbakje als voor onze grote Labrador James. Maar dan natuurlijk wel een stukje kleiner. Toch denken ze dat in de bak van James het water lekkerder smaakt.Om meteen maar even door te pakken op onze lieve Labrador James. Ook hij moet vaak zijn plekje afstaan. De Pomeriaantjes pups vinden James z’n kussen heerlijk liggen. En het is handig want daar is zeker plek genoeg voor alle Pomvriendjes en vriendinnetjes. Onze James laat alles gebeuren en zoekt maar een ander plekje om te liggen. Nu mag hij van ons eigenlijk overal liggen, behalve op de bank… (dat mag niet!) Maarja wat doe je er aan. Onze goede oude reus die zijn mat al af moet staan.. aan die kleintje!. Dus vooruit maar goedzak, ga nog maar even slapen..